Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3194
ชื่อเรื่อง: การศึกษาการหมักไวท์ดอกคำฝอย โดยใช้ยีสต์ Saccharomyces cerevisiae var.montrache
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Study in safflower wine fermentation by saccharomyces cerevisiae var.montrache
Advisor : ธีรวิทย์ ทับทอง
สมปอง ใจดีเฉย
ผู้แต่ง: ปริญญา สุวรรณภูชัย
อุไรวรรณ นาครินทร์
เบญจมาศ ไพบูลย์วงศ์
Keywords: ไวน์
การหมัก
ยีสต์
เอทานอล
วันที่เผยแพร่: 29-เมษ-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3194
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1029.pdf38.18 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.