Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3194
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorธีรวิทย์ ทับทอง
dc.contributor.advisorสมปอง ใจดีเฉย
dc.contributor.authorปริญญา สุวรรณภูชัยth_TH
dc.contributor.authorอุไรวรรณ นาครินทร์th_TH
dc.contributor.authorเบญจมาศ ไพบูลย์วงศ์th_TH
dc.date.accessioned2014-04-29T08:00:42Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:10:12Z-
dc.date.available2014-04-29T08:00:42Z
dc.date.available2020-07-06T15:10:12Z-
dc.date.created2545th_TH
dc.date.issued2014-04-29
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3194-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 095 2545th_TH
dc.titleการศึกษาการหมักไวท์ดอกคำฝอย โดยใช้ยีสต์ Saccharomyces cerevisiae var.montracheth_TH
dc.title.alternativeStudy in safflower wine fermentation by saccharomyces cerevisiae var.montracheth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashไวน์
dc.subject.thashการหมัก
dc.subject.thashยีสต์
dc.subject.thashเอทานอล
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1029.pdf38.18 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.