Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/606
Title: รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ เรื่อง การศึกษาการเกิดปฏิกิริยาลิปิดออกซิเดซันในเนื้อไก่และผลิตภัณฑ์แปรรูปจากไก่
Other Titles: Study on lipid oxidation in chicken and process products from chicken
Authors: พรพิมล ม่วงไทย
Keywords: ผลิตภัณฑ์สัตว์--การแปรรูป--การวิเคราะห์
เนื้อไก่--ออกซิเดชัน
กรดไขมัน--ออกซิเดชัน
ผลิตภัณฑ์สัตว์--การแปรรูป--การวิเคราะห์
Issue Date: 11-Sep-2012
URI: http://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/606
Appears in Collections:Chem-Technical Reports

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pornpimol_M_R402837.pdf1.08 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.