Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2955
ชื่อเรื่อง: การปรับปรุงกระบวนการเพื่อการประหยัดพลังงานในอุตสาหกรรมอาหาร
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Reengineering process for energy saving in food industry
Advisor : สินศุภา จุ้ยจุลเจิม
สิทธินันท์ ท่อแก้ว
ผู้แต่ง: รัตนาวดี โชติประทุม
สิทธิศักดิ์ เถาสุวรรณ
Keywords: อุตสาหกรรมอาหาร--การใช้พลังงาน
ความร้อน--การถ่ายเท
น้ำมะขาม--การผลิต
วันที่เผยแพร่: 18-กุม-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2955
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eng_Rattanawadee_C.pdf
  Restricted Access
15.32 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.