Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2846
ชื่อเรื่อง: การใช้อัลตราโซนิคช่วยสกัดสารแคปไซซินอยด์จากพริก
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Ultrasonic-assisted extraction of capsaicinoids from chili peppers
Advisor : ชยาภาส ทับทอง
ผู้แต่ง: กรณ์พล พิสุทธิภัทร์
เกรียงไกร สุทธิวิชัยพร
อำนวยชัย วาที
Keywords: แคปไซซิน
พริกขี้หนู--สารสกัด
คลื่นเหนือเสียง
วันที่เผยแพร่: 11-กุม-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2846
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 209 2551.pdf187.3 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.