Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2845
ชื่อเรื่อง: การใช้ไมโครเวฟช่วยสกัดสารแคปไซซินอยด์จากพริก
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Microwave-assisted extraction of capsaicinoids from chili peppers
ผู้แต่ง: ทิมลฑา ดำรงแท้
ประพันธ์ ขุนพิทักษ์
Keywords: แคปไซซิน
พริกขี้หนู
ไมโครเวฟ
วันที่เผยแพร่: 11-กุม-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2845
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 207 2551.pdf195.11 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.