Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไมตรี อภิพัฒนะมนตรี
dc.contributor.authorเพชรชมพู พงษ์บริบูรณ์th_TH
dc.date.accessioned2012-09-05T05:38:50Z
dc.date.accessioned2020-04-23T08:48:57Z-
dc.date.available2012-09-05T05:38:50Z
dc.date.available2020-04-23T08:48:57Z-
dc.date.created2554th_TH
dc.date.issued2012-09-05
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/567-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.titleโครงสร้างตลาดและปัจจัยที่มีความสัมพันธ์กับอุปสงค์ในการบริโภคบะหมี่กึ่งสำเร็จรูปของผู้บริโภคในเขตกรุงเทพมหานครth_TH
dc.title.alternativeMarket structure and factors related to demand of consumer for instant noodle in Bangkok Metropolitan Areath_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashบะหมี่กึ่งสำเร็จรูป--การตลาด ;
dc.subject.thashบะหมี่กึ่งสำเร็จรูป--อุปทานและอุปสงค์
dc.thesis.degreenameศ.ม. (เศรษฐศาสตร์การจัดการ)
Appears in Collections:Econ-Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Phetchompoo_P.pdf785.21 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.