Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
ไทย
English
Sign on to:
My Repository
Receive email
updates
Edit Profile
Srinakharinwirot University Institutional Repository
Search
Search:
All of DSpace
Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology - Ai
Ai-Conference Paper
Ai-Ebook
Ai-Journal Articles
Ai-Senior Projects
Ai-Technical Reports
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-37 of 37 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2563
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เบอร์เกอร์ปลาจากโปรตีนพืช
ปิยวรรณ เตชะสกุลเจริญ
;
พจนา นุชนิ่ม
2563
การพัฒนาผงปรุงรสจากผักเพื่อสุขภาพ
พรทิพย์ ศิริสุนทราลักษณ์
;
ปริยาภรณ์ ทรงพระ
;
พลอยไพลิน ทาทอง
2563
ลักษณะของไส้กรอกปราศจากเนื้อสัตว์ที่ประกอบด้วยเห็ดแครง
นันทรัตน์ ณ นครพนม
;
รัชฎาภรณ์ โตประภัสสร
;
รัตติพร บุญสุข
2563
การผลิตเม็ดบีดส์น้ำมะม่วงด้วยเทคนิครีเวิร์สสเฟียริฟิเคชัน
พิชชาพลอย ประเทิงจิตต์
;
สุวารี รังทอง
2563
การใช้คลื่นอัลตร้าโซนิคร่วมกับการใช้น้ำมันพืชในการสกัดไลโคปีนจากเยื่อหุ้มเมล็ดฟักข้าว
พิสุทธิ หนักแน่น
;
เตชิต พรหมอารักษ์
;
ศุภกฤต วรรธนะกุลกิจ
2563
การพัฒนาสารทดแทนเกลือจากไข่ขาวเค็มผงเพื่อประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์อาหาร
ธีรารัตน์ อิทธิโสภณกุล
;
เธียรัญญา มาหาญ
;
อรจิรา โคตรพัฒน์
2563
อิทธิพลของบรรจุภัณฑ์ต่อคุณภาพของน้ำสลัด
พิสิฏฐ์ ธรรมวิถี
;
ณิชกานต์ เลิศสุดประเสริฐ
;
สุพัตรา เจนจบ
Discover
Author
2
สุพรรณี เสมแจ้ง
1
Panaporn Siangcharoen
1
Sanida Supawaropas
1
กัญจนา จงนอก
1
กันติชา วิเศษจันทร์
1
กุลธิดา แจงเล็ก
1
กุลวรรธณ์ คำแสน
1
คัคนางค์ ไชยรัตน์
1
จินต์จุฑา รสเข้ม
1
จิลลาภัทร ชินอาน
.
next >
Subject
3
โปรตีนเกษตร
2
การทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
2
การทำแห้งแบบโฟมแมท
2
น้ำมันถั่วเหลือง
2
พุดดิ้ง
2
รีทอร์ท
2
เบอร์เกอร์ปลา
2
ไส้เบอร์เกอร์
1
กระบวนการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
1
กลีเซอรอล
.
next >
Date issued
32
2563
Has File(s)
32
true