Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัชระ เวียงแก้ว
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม
dc.contributor.authorกัณฐกา โพธิสุนทรth_TH
dc.contributor.authorจุฑามาส รุจิสมนภาth_TH
dc.contributor.authorกัลยาภรณ์ แสนศักดิ์th_TH
dc.date.accessioned2014-06-15T15:55:33Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:16:18Z-
dc.date.available2014-06-15T15:55:33Z
dc.date.available2020-07-06T15:16:18Z-
dc.date.created2547th_TH
dc.date.issued2014-06-15
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3446-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 122 2547th_TH
dc.titleการทำสาโทจากธัญพืชth_TH
dc.title.alternativeProduction of Satho liquors from cerealsth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashสาโท
dc.subject.thashสาโท--การผลิต
dc.subject.thashธัญพืช
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1265.pdf24.23 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.