Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorธนรัตน์ แต้วัฒนา
dc.contributor.authorพเกียรติ อาจคุ้มวงศ์th_TH
dc.contributor.authorสรไกร อังสุทัตสรณ์th_TH
dc.contributor.authorธนพล ประเสริฐผลth_TH
dc.date.accessioned2014-06-04T11:55:54Z
dc.date.accessioned2020-07-07T02:42:16Z-
dc.date.available2014-06-04T11:55:54Z
dc.date.available2020-07-07T02:42:16Z-
dc.date.created2545th_TH
dc.date.issued2014-06-04
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3224-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-IND 110 2545th_TH
dc.titleการจัดทำขั้นตอนและวิธีการตรวจสอบคุณภาพน้ำปลาในโรงงานตัวอย่างth_TH
dc.title.alternativeProviding steps and methods to examine the quality of the fish sauce at the trial factoryth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashน้ำปลา--การผลิต
dc.subject.thashมาตรฐานการผลิต
dc.subject.thashโรงงานน้ำปลา
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมอุตสาหการ)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:IndEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1054.pdf68.54 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.