Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3185
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกาญจนา สมุหวิญญู
dc.contributor.authorกังวาลย์ ปิยะธรรมสวัสดิ์th_TH
dc.contributor.authorเกรียงไกร กังวานชุติกุลth_TH
dc.contributor.authorธัญวรัตน์ วิริยะสัมพันธ์สุขth_TH
dc.date.accessioned2014-04-21T07:11:38Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:10:10Z-
dc.date.available2014-04-21T07:11:38Z
dc.date.available2020-07-06T15:10:10Z-
dc.date.created2545th_TH
dc.date.issued2014-04-21
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3185-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 081 2545th_TH
dc.titleการประยุกต์ใช้เทคโนโลยีสะอาดในโรงฆ่าและแปรรูปไก่th_TH
dc.title.alternativeCleaninig technology application for chicken processing and freezingth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashเทคโนโลยีสะอาด
dc.subject.thashอุตสาหกรรมอาหาร
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1015.pdf99.57 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.