Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3048
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอุดมชัย จินะดิษฐ์
dc.contributor.authorจักกฤษณ์ เขียนทองth_TH
dc.contributor.authorสมพงค์ หมื่นไธสงth_TH
dc.contributor.authorสุรชาติ สุวัชระกุลธรth_TH
dc.date.accessioned2014-03-10T12:44:09Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:07:51Z-
dc.date.available2014-03-10T12:44:09Z
dc.date.available2020-07-06T15:07:51Z-
dc.date.created2543th_TH
dc.date.issued2014-03-10
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3048-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 037 2543th_TH
dc.titleการศึกษาการสกัดโปรตีนจากเกล็ดปลาth_TH
dc.title.alternativeStudy of protein extraction from fish scaleth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashโปรตีน
dc.subject.thashโปรตีน--การวิเคราะห์
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO861.PDF86.92 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.