Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2958
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัชระ เวียงแก้ว-
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม-
dc.contributor.authorกมลวรรณ เพาะปลูกth_TH
dc.contributor.authorวรางค์รัตน์ กรเวชth_TH
dc.date.accessioned2014-02-18T08:46:29Z-
dc.date.accessioned2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.available2014-02-18T08:46:29Z-
dc.date.available2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.created2553th_TH
dc.date.issued2014-02-18-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2958-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 243 2553th_TH
dc.titleการผลิตน้ำตาลจากมันสำปะหลังโดยใช้เอนไซม์ในการย่อยth_TH
dc.title.alternativeSugar production from cassava using enzyme hydrolysisth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashมันสำปะหลัง-
dc.subject.thashเอนไซม์-
dc.subject.thashน้ำตาล--การผลิต-
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)-
dc.thesis.levelปริญญาตรี-
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eng_Kamonwan_P.pdf
  Restricted Access
13.43 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.