Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัชระ เวียงแก้ว
dc.contributor.authorมณฑิรา เนาว์สันเทียะth_TH
dc.contributor.authorสุภาพร จ่ายกระโทกth_TH
dc.date.accessioned2014-02-18T08:41:28Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:13:16Z-
dc.date.available2014-02-18T08:41:28Z
dc.date.available2020-07-06T15:13:16Z-
dc.date.created2552th_TH
dc.date.issued2014-02-18
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 225 2552th_TH
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพทางกายภาพของน้ำหมักจุลินทรีย์อีเอ็มth_TH
dc.title.alternativeImprovement in physical qualities of effective micro-organismsth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashเทคโนโลยีชีวภาพจุลชีพ
dc.subject.thashจุลินทรีย์--การใช้ประโยชน์
dc.subject.thashน้ำหมักชีวภาพ
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 225 2552.pdf602.32 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.