Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2872
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัชระ เวียงแก้ว
dc.contributor.authorธีรทัศน์ ทิวะพงษ์สรณ์th_TH
dc.contributor.authorนรินทร์รัตน์ คุณรัตนาภรณ์th_TH
dc.date.accessioned2014-02-12T11:10:29Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:11:13Z-
dc.date.available2014-02-12T11:10:29Z
dc.date.available2020-07-06T15:11:13Z-
dc.date.created2550th_TH
dc.date.issued2014-02-12
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2872-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 189 2550th_TH
dc.titleการศึกษาการสกัดโปรตีนจากกากยีสต์th_TH
dc.title.alternativeStudy of protein extraction from spent brewer's yeastth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashโปรตีน
dc.subject.thashยีสต์
dc.subject.thashยีสต์--การใช้ประโยชน์ทางอุตสาหกรรม
dc.subject.thashคลื่นเหนือเสียง
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 189 2550.pdf249.22 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.