Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวัชระ เวียงแก้ว
dc.contributor.authorจีระภา ชัยมงค์th_TH
dc.contributor.authorอภิรักษ์ จงแก้ววัฒนาth_TH
dc.date.accessioned2014-02-11T09:58:56Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:12:17Z-
dc.date.available2014-02-11T09:58:56Z
dc.date.available2020-07-06T15:12:17Z-
dc.date.created2551th_TH
dc.date.issued2014-02-11
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2838-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 208 2551th_TH
dc.titleการหาความสัมพันธ์ระหว่างค่าวอเตอร์แอคติวิตี้และปริมาณความชื้นสมดุลของลำไยอบแห้งth_TH
dc.title.alternativeRelation between water activity and equilibrium moisture content of dried longanth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashลำไย--การอบแห้ง
dc.subject.thashลำไย--การเก็บและรักษา
dc.subject.thashความชื้น--การควบคุม
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 208 2551.pdf226.28 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.