Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/1681
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปราโมทย์ ศิริโรจน์
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม
dc.contributor.authorนพดล ตั้งภักดีth_TH
dc.contributor.authorพิทักษ์ วัยนิพิฐพงษ์th_TH
dc.date.accessioned2013-08-28T08:43:51Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:05:07Z-
dc.date.available2013-08-28T08:43:51Z
dc.date.available2020-07-06T15:05:07Z-
dc.date.created2539th_TH
dc.date.issued2013-08-28
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/1681-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 016 2539th_TH
dc.titleการผลิตเอทานอลแบบต่อเนื่องจากแป้งข้าวเหนียวโดยใช้เซลล์ยีสต์ที่ถูกตรึงth_TH
dc.title.alternativeContinuous ethanol production from glutinous flour by immobilized yeast cellsth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashยีสต์
dc.subject.thashอัลกอฮอล์
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO337.pdf43.69 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.