Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorรัตนา สัมพันธชิต
dc.contributor.authorฉลองรัตน์ หมื่นขวาth_TH
dc.date.accessioned2014-08-27T02:49:19Z
dc.date.accessioned2020-06-01T03:55:56Z-
dc.date.available2014-08-27T02:49:19Z
dc.date.available2020-06-01T03:55:56Z-
dc.date.created2555th_TH
dc.date.issued2014-08-27
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/397-
dc.language.isothth_TH
dc.source547.23 ฉ154คth_TH
dc.titleความสามารถในการป้องกันความเสียหายของดีเอ็นเอจากอนุมูลอิสระของน้ำทับทิม (Punica granatum Linn.) คั้น 2 สายพันธุ์th_TH
dc.title.alternativeAntioxidant protecting activity of 2 cultivars of pomegranate (Puniga granatum Linn.) juice against free radical induced oxidativeth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashแอนติออกซิแดนท์
dc.subject.thashอนุมูลอิสระ
dc.subject.thashดีเอ็นเอ
dc.subject.thashน้ำทับทิม
dc.thesis.degreenameกศ.ม. (เคมี)
dc.thesis.grantorมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ
dc.thesis.levelปริญญาโท
Appears in Collections:Chem-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chalongrat_M.pdf2.92 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.