Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพรพิมล ม่วงไทย
dc.contributor.advisorนวลละออ รัตนวิมานวงศ์
dc.contributor.authorวีรชัย สิงห์ทองth_TH
dc.date.accessioned2014-09-10T06:43:15Z
dc.date.accessioned2020-06-01T03:55:46Z-
dc.date.available2014-09-10T06:43:15Z
dc.date.available2020-06-01T03:55:46Z-
dc.date.created2556th_TH
dc.date.issued2014-09-10
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385-
dc.language.isothth_TH
dc.source543.17 ว825ก 2556th_TH
dc.titleการวิเคราะห์ปริมาณสารไบโอจีนิกเอมีนในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกพื้นเมืองไทยth_TH
dc.title.alternativeQuantitative analysis of biogenic amines in Thai traditional sausagesth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashสารไบโอจีนิกเอมีน--การวิเคราะห์
dc.subject.thashสารประกอบอินทรีย์
dc.subject.thashการปนเปื้อนของจุลินทรีย์
dc.subject.thashเคมีวิเคราะห์
dc.subject.thashไส้กรอกอีสาน
dc.thesis.degreenameวท.ม. (เคมี)
dc.thesis.grantorมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ
dc.thesis.levelปริญญาโท
Appears in Collections:Chem-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Weerachai_S.pdf7.99 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.