Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
ไทย
English
Sign on to:
My Repository
Receive email
updates
Edit Profile
Srinakharinwirot University Institutional Repository
Search
Search:
All of DSpace
Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology - Ai
Ai-Senior Projects
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2563
ผลของชนิดน้ำมันและความเข้มข้นของอารบิกกัมต่อคุณภาพทางกายภาพของมายองเนสผงที่ผ่านการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
โสรยา เกตุจรัส
;
บุณยาพร รอดทวี
;
กัญจนา จงนอก
2563
ลูกชิ้นไก่ทำแห้งแช่เยือกแข็ง
นันทรัตน์ ณ นครพนม
;
นภาพร อรุณชัชวาล
;
นลิน วิภวศุภกร
Discover
Author
1
กัญจนา จงนอก
1
นภาพร อรุณชัชวาล
1
นลิน วิภวศุภกร
1
บุณยาพร รอดทวี
Subject
1
กระบวนการทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
1
กัมอารบิก
1
การทำแห้งแบบแช่เยือกแข็ง
1
น้ำมันมะพร้าว
1
มายองเนสผง
1
ลูกชิ้นไก่
1
เมือกเมล็ดแมงลัก
Date issued
2
2563
Has File(s)
2
true