Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/99644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพินิต กุลศิริ
dc.contributor.authorนันทิสาร์ ลือกิติไกรth_TH
dc.date.accessioned2012-09-13T08:49:08Z
dc.date.accessioned2020-07-07T08:03:48Z-
dc.date.available2012-09-13T08:49:08Z
dc.date.available2020-07-07T08:03:48Z-
dc.date.created2554th_TH
dc.date.issued2012-09-13
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/99644-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.source658.8342 น431ปth_TH
dc.titleปัจจัยด้านผลิตภัณฑ์ที่มีผลต่อการพฤติกรรมการเลือกซื้อน้ำจิ้มสุกี้ของผู้บริโภคในกรุงเทพมหานครth_TH
dc.title.alternativeProduct factors affecting buying behavior of consumers in Bangkok toward sukiyaki sauceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashพฤติกรรมผู้บริโภค ;
dc.subject.thashน้ำจิ้มสุกี้ ;
dc.subject.thashผู้บริโภค--การตัดสินใจ ;
dc.subject.thashความพอใจของผู้บริโภค
dc.thesis.degreenameบธ.ม. (การตลาด)
Appears in Collections:Bus-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nantisa_L.pdf814.29 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.