Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/99431
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพบูลย์ อาชารุ่งโรจน์
dc.contributor.authorกนกวรรณ กุลบุตรth_TH
dc.date.accessioned2012-08-29T06:37:51Z
dc.date.accessioned2020-07-07T08:03:45Z-
dc.date.available2012-08-29T06:37:51Z
dc.date.available2020-07-07T08:03:45Z-
dc.date.created2554th_TH
dc.date.issued2012-08-29
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/99431-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.source658.8342 ก125ปth_TH
dc.titleปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อพฤติกรรมการรับประทานอาหารที่ร้านอาหารสีเขียวของผู้บริโภคในเขตกรุงเทพมหานครth_TH
dc.title.alternativeFactors affecting behaviors toward dining at green restaurants of consumers in Bangkokth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashพฤติกรรมผู้บริโภค ;
dc.subject.thashร้านอาหาร--การตลาด
dc.thesis.degreenameบธ.ม. (การจัดการ)
Appears in Collections:Bus-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kanokwan_K.pdf1.45 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.