Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/99428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุพาดา สิริกุตตา ;
dc.contributor.advisorวรินทรา ศิริสุทธิกุล
dc.contributor.authorศรัญญา เอื้ออังคณากุลth_TH
dc.date.accessioned2012-08-29T02:38:51Z
dc.date.accessioned2020-07-07T08:03:44Z-
dc.date.available2012-08-29T02:38:51Z
dc.date.available2020-07-07T08:03:44Z-
dc.date.created2554th_TH
dc.date.issued2012-08-29
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/99428-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.source658.4092 ศ159ลth_TH
dc.titleลักษณะผู้นำ ประสิทธิผลในการทำงานของบุคลากรในองค์กร และประสิทธิภาพในการปฏิบัติงานของบุคลากรในองค์กรธุรกิจอุตสาหกรรมผลิตอาหารทะเลแช่แข็งส่งออกแห่งหนึ่งในจังหวัดสมุทรสาครth_TH
dc.title.alternativeLeadership, work effectiveness adn performance efficiency of employees in the organization industrial production of a frozen seafood export company in Samut Sakhon Provinceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashผู้นำ ;
dc.subject.thashภาวะผู้นำ ;
dc.subject.thashประสิทธิผลองค์การ ;
dc.subject.thashพนักงาน--ภาระงาน
dc.thesis.degreenameบธ.ม. (การจัดการ)
Appears in Collections:Bus-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Saranya_E.pdf2.16 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.