Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัช วงศ์ยุทธไกร-
dc.contributor.advisorถนอมสิน ดิสถาพร-
dc.contributor.authorชโลธร วันแอเลาะห์th_TH
dc.date.accessioned2012-11-26T07:56:05Z-
dc.date.accessioned2020-05-31T04:18:02Z-
dc.date.available2012-11-26T07:56:05Z-
dc.date.available2020-05-31T04:18:02Z-
dc.date.created2553th_TH
dc.date.issued2012-11-26-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/970-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.source628.362 ช259กth_TH
dc.titleการผลิตมอลโทเดกซ์ทรินด้วยเอนไชม์จากแบคทีเรียที่เพาะเลี้ยงจากน้ำทิ้งของอุตสาหกรรมแป้งมันสำปะหลังth_TH
dc.title.alternativeProduction of maltodextrin using bacterial enzyme from wastewater fermentation of tapioca starch industryth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashน้ำเสีย--การบำบัด-
dc.subject.thashอุตสาหกรรมแป้งมันสำปะหลัง--การกำจัดของเสีย-
dc.subject.thashเอนไซม์--การใช้ในอุตสาหกรรม-
dc.thesis.degreenameกศ.ม. (อุตสาหกรรมศึกษา)-
dc.thesis.grantorมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ-
dc.thesis.levelปริญญาโท-
Appears in Collections:Ind-Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chalotorn_W.pdf2.73 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.