Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
ไทย
English
Sign on to:
My Repository
Receive email
updates
Edit Profile
Srinakharinwirot University Institutional Repository
Search
Search:
All of DSpace
Faculty of Agricultural Product Innovation and Technology - Ai
Ai-Conference Paper
Ai-Ebook
Ai-Journal Articles
Ai-Senior Projects
Ai-Technical Reports
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2563
ผลของแป้งข้าวโพดและเส้นใยจากเปลือกส้มที่มีผลต่อเบอร์เกอร์เลียนแบบเนื้อปลา
พิรภา ทองอินทร์
;
อชิรญา พิทักษ์ทรัพยากร
2563
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เบอร์เกอร์ปลาจากโปรตีนพืช
ปิยวรรณ เตชะสกุลเจริญ
;
พจนา นุชนิ่ม
2563
ลักษณะของไส้กรอกปราศจากเนื้อสัตว์ที่ประกอบด้วยเห็ดแครง
นันทรัตน์ ณ นครพนม
;
รัชฎาภรณ์ โตประภัสสร
;
รัตติพร บุญสุข
Discover
Author
1
ปิยวรรณ เตชะสกุลเจริญ
1
พจนา นุชนิ่ม
1
พิรภา ทองอินทร์
1
รัชฎาภรณ์ โตประภัสสร
1
รัตติพร บุญสุข
1
อชิรญา พิทักษ์ทรัพยากร
Subject
1
การทอด
1
การอบ
1
ซังขนุน
1
วีทกลูเตน
1
เบอร์เกอร์
1
เบอร์เกอร์ปลา
1
เบอร์เกอร์ปลาจากพืช
1
เส้นใยจากเปลือกส้ม
1
เห็ดแครง
1
แป้งข้าวโพด
.
next >
Has File(s)
3
true