Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/397
ชื่อเรื่อง: ความสามารถในการป้องกันความเสียหายของดีเอ็นเอจากอนุมูลอิสระของน้ำทับทิม (Punica granatum Linn.) คั้น 2 สายพันธุ์
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Antioxidant protecting activity of 2 cultivars of pomegranate (Puniga granatum Linn.) juice against free radical induced oxidative
Advisor : รัตนา สัมพันธชิต
ผู้แต่ง: ฉลองรัตน์ หมื่นขวา
Keywords: แอนติออกซิแดนท์
อนุมูลอิสระ
ดีเอ็นเอ
น้ำทับทิม
วันที่เผยแพร่: 27-สิง-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/397
Appears in Collections:Chem-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chalongrat_M.pdf2.92 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.