Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/397
Title: | ความสามารถในการป้องกันความเสียหายของดีเอ็นเอจากอนุมูลอิสระของน้ำทับทิม (Punica granatum Linn.) คั้น 2 สายพันธุ์ |
Other Titles: | Antioxidant protecting activity of 2 cultivars of pomegranate (Puniga granatum Linn.) juice against free radical induced oxidative |
Advisor : | รัตนา สัมพันธชิต |
Authors: | ฉลองรัตน์ หมื่นขวา |
Keywords: | แอนติออกซิแดนท์ อนุมูลอิสระ ดีเอ็นเอ น้ำทับทิม |
Issue Date: | 27-Aug-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/397 |
Appears in Collections: | Chem-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chalongrat_M.pdf | 2.92 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.