Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | จตุรงค์ สุคนธชาติ | |
dc.contributor.advisor | ณสรรค์ ผลโภค | |
dc.contributor.author | วีรวัฒน์ หนองห้าง | th_TH |
dc.date.accessioned | 2014-09-10T06:53:27Z | |
dc.date.accessioned | 2020-06-01T03:55:48Z | - |
dc.date.available | 2014-09-10T06:53:27Z | |
dc.date.available | 2020-06-01T03:55:48Z | - |
dc.date.created | 2556 | th_TH |
dc.date.issued | 2014-09-10 | |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.title | การเปรียบเทียบการเกิดสารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์ในปฏิกิริยาคาราเมลไลเซซันและปฏิกิริยาเมลลาร์ด และวิเคราะห์ปริมาณในเครื่องดื่มชูกำลังและเครื่องดื่มเกลือแร่ | th_TH |
dc.title.alternative | Comparison of hydroxymethylfurfuraldehyde formation in carmellization and maillard reactions, and its quantitative analysis in energy drink and electrolytic beverge | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.rights.access | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.thesis.degreename | วท.ม. (เคมี) | |
dc.thesis.grantor | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | |
dc.thesis.level | ปริญญาโท | |
dc.subject.keyword | สารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์ | |
dc.subject.keyword | เครื่องดื่มชูกำลัง | |
dc.subject.keyword | เครื่องดื่มเกลือแร่ | |
Appears in Collections: | Chem-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yonrawee_W.pdf | 13.61 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.