Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจตุรงค์ สุคนธชาติ
dc.contributor.advisorณสรรค์ ผลโภค
dc.contributor.authorวีรวัฒน์ หนองห้างth_TH
dc.date.accessioned2014-09-10T06:53:27Z
dc.date.accessioned2020-06-01T03:55:48Z-
dc.date.available2014-09-10T06:53:27Z
dc.date.available2020-06-01T03:55:48Z-
dc.date.created2556th_TH
dc.date.issued2014-09-10
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388-
dc.language.isothth_TH
dc.titleการเปรียบเทียบการเกิดสารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์ในปฏิกิริยาคาราเมลไลเซซันและปฏิกิริยาเมลลาร์ด และวิเคราะห์ปริมาณในเครื่องดื่มชูกำลังและเครื่องดื่มเกลือแร่th_TH
dc.title.alternativeComparison of hydroxymethylfurfuraldehyde formation in carmellization and maillard reactions, and its quantitative analysis in energy drink and electrolytic bevergeth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.thesis.degreenameวท.ม. (เคมี)
dc.thesis.grantorมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ
dc.thesis.levelปริญญาโท
dc.subject.keywordสารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์
dc.subject.keywordเครื่องดื่มชูกำลัง
dc.subject.keywordเครื่องดื่มเกลือแร่
Appears in Collections:Chem-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yonrawee_W.pdf13.61 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.