Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388
Title: การเปรียบเทียบการเกิดสารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์ในปฏิกิริยาคาราเมลไลเซซันและปฏิกิริยาเมลลาร์ด และวิเคราะห์ปริมาณในเครื่องดื่มชูกำลังและเครื่องดื่มเกลือแร่
Other Titles: Comparison of hydroxymethylfurfuraldehyde formation in carmellization and maillard reactions, and its quantitative analysis in energy drink and electrolytic beverge
Advisor : จตุรงค์ สุคนธชาติ
ณสรรค์ ผลโภค
Authors: วีรวัฒน์ หนองห้าง
Keywords: สารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์
เครื่องดื่มชูกำลัง
เครื่องดื่มเกลือแร่
Issue Date: 10-Sep-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388
Appears in Collections:Chem-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yonrawee_W.pdf13.61 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.