Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388
Title: | การเปรียบเทียบการเกิดสารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์ในปฏิกิริยาคาราเมลไลเซซันและปฏิกิริยาเมลลาร์ด และวิเคราะห์ปริมาณในเครื่องดื่มชูกำลังและเครื่องดื่มเกลือแร่ |
Other Titles: | Comparison of hydroxymethylfurfuraldehyde formation in carmellization and maillard reactions, and its quantitative analysis in energy drink and electrolytic beverge |
Advisor : | จตุรงค์ สุคนธชาติ ณสรรค์ ผลโภค |
Authors: | วีรวัฒน์ หนองห้าง |
Keywords: | สารประกอบไฮดรอกวีเมทิลเฟอร์ฟิวรัลดีไฮด์ เครื่องดื่มชูกำลัง เครื่องดื่มเกลือแร่ |
Issue Date: | 10-Sep-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/388 |
Appears in Collections: | Chem-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yonrawee_W.pdf | 13.61 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.