Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385
Title: | การวิเคราะห์ปริมาณสารไบโอจีนิกเอมีนในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกพื้นเมืองไทย |
Other Titles: | Quantitative analysis of biogenic amines in Thai traditional sausages |
Advisor : | พรพิมล ม่วงไทย นวลละออ รัตนวิมานวงศ์ |
Authors: | วีรชัย สิงห์ทอง |
Keywords: | สารไบโอจีนิกเอมีน--การวิเคราะห์ สารประกอบอินทรีย์ การปนเปื้อนของจุลินทรีย์ เคมีวิเคราะห์ ไส้กรอกอีสาน |
Issue Date: | 10-Sep-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385 |
Appears in Collections: | Chem-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Weerachai_S.pdf | 7.99 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.