Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พรพิมล ม่วงไทย | |
dc.contributor.advisor | นวลละออ รัตนวิมานวงศ์ | |
dc.contributor.author | วีรชัย สิงห์ทอง | th_TH |
dc.date.accessioned | 2014-09-10T06:43:15Z | |
dc.date.accessioned | 2020-06-01T03:55:46Z | - |
dc.date.available | 2014-09-10T06:43:15Z | |
dc.date.available | 2020-06-01T03:55:46Z | - |
dc.date.created | 2556 | th_TH |
dc.date.issued | 2014-09-10 | |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.source | 543.17 ว825ก 2556 | th_TH |
dc.title | การวิเคราะห์ปริมาณสารไบโอจีนิกเอมีนในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกพื้นเมืองไทย | th_TH |
dc.title.alternative | Quantitative analysis of biogenic amines in Thai traditional sausages | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.rights.access | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.subject.thash | สารไบโอจีนิกเอมีน--การวิเคราะห์ | |
dc.subject.thash | สารประกอบอินทรีย์ | |
dc.subject.thash | การปนเปื้อนของจุลินทรีย์ | |
dc.subject.thash | เคมีวิเคราะห์ | |
dc.subject.thash | ไส้กรอกอีสาน | |
dc.thesis.degreename | วท.ม. (เคมี) | |
dc.thesis.grantor | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | |
dc.thesis.level | ปริญญาโท | |
Appears in Collections: | Chem-Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Weerachai_S.pdf | 7.99 MB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.