Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385
ชื่อเรื่อง: การวิเคราะห์ปริมาณสารไบโอจีนิกเอมีนในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกพื้นเมืองไทย
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Quantitative analysis of biogenic amines in Thai traditional sausages
Advisor : พรพิมล ม่วงไทย
นวลละออ รัตนวิมานวงศ์
ผู้แต่ง: วีรชัย สิงห์ทอง
Keywords: สารไบโอจีนิกเอมีน--การวิเคราะห์
สารประกอบอินทรีย์
การปนเปื้อนของจุลินทรีย์
เคมีวิเคราะห์
ไส้กรอกอีสาน
วันที่เผยแพร่: 10-กัน-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/385
Appears in Collections:Chem-Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Weerachai_S.pdf7.99 MBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.