Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม
dc.contributor.authorการุณย์ เจียมจิตศิริพงษ์th_TH
dc.contributor.authorศรีศักดิ์ อ่วมแดงth_TH
dc.contributor.authorญาณีพร หนูรินทร์th_TH
dc.date.accessioned2014-06-15T16:47:22Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:15:21Z-
dc.date.available2014-06-15T16:47:22Z
dc.date.available2020-07-06T15:15:21Z-
dc.date.created2547th_TH
dc.date.issued2014-06-15
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3447-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 123 2547th_TH
dc.titleการผลิตมะนาวและมะขามเปียกผงth_TH
dc.title.alternativeProduction of citrus powderth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashมะนาว
dc.subject.thashมะนาว--การผลิต
dc.subject.thashมะขามเปียก
dc.subject.thashมะขามเปียก--การผลิต
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1266.pdf19.94 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.