Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3224
Title: การจัดทำขั้นตอนและวิธีการตรวจสอบคุณภาพน้ำปลาในโรงงานตัวอย่าง
Other Titles: Providing steps and methods to examine the quality of the fish sauce at the trial factory
Advisor : ธนรัตน์ แต้วัฒนา
Authors: พเกียรติ อาจคุ้มวงศ์
สรไกร อังสุทัตสรณ์
ธนพล ประเสริฐผล
Keywords: น้ำปลา--การผลิต
มาตรฐานการผลิต
โรงงานน้ำปลา
Issue Date: 4-Jun-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3224
Appears in Collections:IndEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1054.pdf68.54 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.