Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3224
Title: | การจัดทำขั้นตอนและวิธีการตรวจสอบคุณภาพน้ำปลาในโรงงานตัวอย่าง |
Other Titles: | Providing steps and methods to examine the quality of the fish sauce at the trial factory |
Advisor : | ธนรัตน์ แต้วัฒนา |
Authors: | พเกียรติ อาจคุ้มวงศ์ สรไกร อังสุทัตสรณ์ ธนพล ประเสริฐผล |
Keywords: | น้ำปลา--การผลิต มาตรฐานการผลิต โรงงานน้ำปลา |
Issue Date: | 4-Jun-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3224 |
Appears in Collections: | IndEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO1054.pdf | 68.54 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.