Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorธีรวิทย์ ทับทอง
dc.contributor.authorสมพิศ พร้อมพอชื่นบุญth_TH
dc.contributor.authorอัจฉรา วรรตะธรth_TH
dc.contributor.authorอุทัยวรรณ มีแดงth_TH
dc.date.accessioned2014-04-29T10:24:40Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:11:09Z-
dc.date.available2014-04-29T10:24:40Z
dc.date.available2020-07-06T15:11:09Z-
dc.date.created2545th_TH
dc.date.issued2014-04-29
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3206-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-IND 102 2545th_TH
dc.titleศึกษาการหมักไวน์น้ำมะพร้าวโดยยีสต์ Saccharomyces var. Montacheth_TH
dc.title.alternativeThe study of wine fermentation of coconut juice saccharomyces cerevisiae var. montacheth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashไวน์
dc.subject.thashการหมัก
dc.subject.thashยีสต์
dc.subject.thashเอทานอล
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1036.pdf33.36 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.