Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3206
ชื่อเรื่อง: | ศึกษาการหมักไวน์น้ำมะพร้าวโดยยีสต์ Saccharomyces var. Montache |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | The study of wine fermentation of coconut juice saccharomyces cerevisiae var. montache |
Advisor : | ธีรวิทย์ ทับทอง |
ผู้แต่ง: | สมพิศ พร้อมพอชื่นบุญ อัจฉรา วรรตะธร อุทัยวรรณ มีแดง |
Keywords: | ไวน์ การหมัก ยีสต์ เอทานอล |
วันที่เผยแพร่: | 29-เมษ-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3206 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO1036.pdf | 33.36 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.