Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3206
ชื่อเรื่อง: ศึกษาการหมักไวน์น้ำมะพร้าวโดยยีสต์ Saccharomyces var. Montache
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The study of wine fermentation of coconut juice saccharomyces cerevisiae var. montache
Advisor : ธีรวิทย์ ทับทอง
ผู้แต่ง: สมพิศ พร้อมพอชื่นบุญ
อัจฉรา วรรตะธร
อุทัยวรรณ มีแดง
Keywords: ไวน์
การหมัก
ยีสต์
เอทานอล
วันที่เผยแพร่: 29-เมษ-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3206
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO1036.pdf33.36 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.