Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3194
Title: | การศึกษาการหมักไวท์ดอกคำฝอย โดยใช้ยีสต์ Saccharomyces cerevisiae var.montrache |
Other Titles: | Study in safflower wine fermentation by saccharomyces cerevisiae var.montrache |
Advisor : | ธีรวิทย์ ทับทอง สมปอง ใจดีเฉย |
Authors: | ปริญญา สุวรรณภูชัย อุไรวรรณ นาครินทร์ เบญจมาศ ไพบูลย์วงศ์ |
Keywords: | ไวน์ การหมัก ยีสต์ เอทานอล |
Issue Date: | 29-Apr-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/3194 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO1029.pdf | 38.18 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.