Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/31528
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สาวิตรี สายสะอาด | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-27T09:18:05Z | - |
dc.date.available | 2025-02-27T09:18:05Z | - |
dc.date.issued | 2567 | - |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/31528 | - |
dc.language.iso | th | - |
dc.publisher | คณะศึกษาศาสตร์ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | - |
dc.title | แนวความคิดในการพัฒนาปรับปรุงงาน เรื่อง การวางแผนการจัดซื้อวัสดุอาหารที่ใช้ในโครงการอาหารกลางวันอย่างมีประสิทธิผล | - |
dc.type | Working Paper | - |
dc.subject.keyword | นักวิชาการพัสดุ | - |
dc.subject.keyword | การจัดซื้อวัสดุอาหาร | - |
dc.subject.keyword | อาหารกลางวัน | - |
Appears in Collections: | SWU Support Staff-Academic Works |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
SWU_SAWITREE_SAISAAD(1).pdf Restricted Access | 3.61 MB | View/Open Request a copy |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.