Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/31528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสาวิตรี สายสะอาด-
dc.date.accessioned2025-02-27T09:18:05Z-
dc.date.available2025-02-27T09:18:05Z-
dc.date.issued2567-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/31528-
dc.language.isoth-
dc.publisherคณะศึกษาศาสตร์ มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ-
dc.titleแนวความคิดในการพัฒนาปรับปรุงงาน เรื่อง การวางแผนการจัดซื้อวัสดุอาหารที่ใช้ในโครงการอาหารกลางวันอย่างมีประสิทธิผล-
dc.typeWorking Paper-
dc.subject.keywordนักวิชาการพัสดุ-
dc.subject.keywordการจัดซื้อวัสดุอาหาร-
dc.subject.keywordอาหารกลางวัน-
Appears in Collections:SWU Support Staff-Academic Works

Files in This Item:
File SizeFormat 
SWU_SAWITREE_SAISAAD(1).pdf
  Restricted Access
3.61 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.