Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2973
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorศิริวรรณ ศรีสรฉัตร์-
dc.contributor.authorกิ่งกาญจน์ พิทยกิตติวงศ์th_TH
dc.contributor.authorศราวุฒิ เพ็ชรไทยth_TH
dc.date.accessioned2014-02-18T09:22:56Z-
dc.date.accessioned2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.available2014-02-18T09:22:56Z-
dc.date.available2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.created2552th_TH
dc.date.issued2014-02-18-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2973-
dc.language.isothth_TH
dc.titleการศึกษาองค์ประกอบของไขมันจากจุลสาหร่ายth_TH
dc.title.alternativeStudy on composition of lipids from microalgaeth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashสาหร่ายขนาดเล็ก-
dc.subject.thashกรดไขมัน-
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)-
dc.thesis.levelปริญญาตรี-
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eng_Kingkarn_P.pdf
  Restricted Access
11.1 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.