Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2962
Title: | การศึกษาคุณลักษณะและอายุการเก็บของเบต้ากลูแคนที่ผลิตจากกากยีสต์เพื่อใช้เป็นแนวทางในการแปรรูปเป็นอาหารเสริม |
Other Titles: | Characterization and shelf life study of beta glucan from wastes yeast for food supplement application |
Advisor : | อุดมชัย จินะดิษฐ์ |
Authors: | ดวงพร รักเกาะรุ้ง เรือนแก้ว เจริญผล |
Keywords: | ยีสต์ เบต้ากลูแคน |
Issue Date: | 18-Feb-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2962 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Eng_Duangporn_R.pdf Restricted Access | 12.25 MB | View/Open Request a copy |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.