Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอุดมชัย จินะดิษฐ์-
dc.contributor.authorดวงพร รักเกาะรุ้งth_TH
dc.contributor.authorเรือนแก้ว เจริญผลth_TH
dc.date.accessioned2014-02-18T08:55:59Z-
dc.date.accessioned2020-07-06T15:13:15Z-
dc.date.available2014-02-18T08:55:59Z-
dc.date.available2020-07-06T15:13:15Z-
dc.date.created2552th_TH
dc.date.issued2014-02-18-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2962-
dc.language.isothth_TH
dc.titleการศึกษาคุณลักษณะและอายุการเก็บของเบต้ากลูแคนที่ผลิตจากกากยีสต์เพื่อใช้เป็นแนวทางในการแปรรูปเป็นอาหารเสริมth_TH
dc.title.alternativeCharacterization and shelf life study of beta glucan from wastes yeast for food supplement applicationth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashยีสต์-
dc.subject.thashเบต้ากลูแคน-
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eng_Duangporn_R.pdf
  Restricted Access
12.25 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.