Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชยาภาส ทับทอง-
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม-
dc.contributor.authorทรงกลด เผด็จทุกข์th_TH
dc.date.accessioned2014-02-18T08:44:06Z-
dc.date.accessioned2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.available2014-02-18T08:44:06Z-
dc.date.available2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.created2553th_TH
dc.date.issued2014-02-18-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2957-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 242 2553th_TH
dc.titleการผลิตกาวจากผงแป้งเนื้อในเมล็ดมะขามth_TH
dc.title.alternativeAdhesive production from tamarind kernel powderth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashกาว-
dc.subject.thashกาวธรรมชาติและกาวสังเคราะห์-
dc.subject.thashมะขาม--การใช้ประโยชน์-
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)-
dc.thesis.levelปริญญาตรี-
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eng_Songklod_P.pdf
  Restricted Access
10.19 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.