Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956
Title: | การปรับปรุงคุณภาพทางกายภาพของน้ำหมักจุลินทรีย์อีเอ็ม |
Other Titles: | Improvement in physical qualities of effective micro-organisms |
Advisor : | วัชระ เวียงแก้ว |
Authors: | มณฑิรา เนาว์สันเทียะ สุภาพร จ่ายกระโทก |
Keywords: | เทคโนโลยีชีวภาพจุลชีพ จุลินทรีย์--การใช้ประโยชน์ น้ำหมักชีวภาพ |
Issue Date: | 18-Feb-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 225 2552.pdf | 602.32 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.