Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วัชระ เวียงแก้ว | |
dc.contributor.author | มณฑิรา เนาว์สันเทียะ | th_TH |
dc.contributor.author | สุภาพร จ่ายกระโทก | th_TH |
dc.date.accessioned | 2014-02-18T08:41:28Z | |
dc.date.accessioned | 2020-07-06T15:13:16Z | - |
dc.date.available | 2014-02-18T08:41:28Z | |
dc.date.available | 2020-07-06T15:13:16Z | - |
dc.date.created | 2552 | th_TH |
dc.date.issued | 2014-02-18 | |
dc.identifier.uri | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956 | - |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.source | PRO-CHE 225 2552 | th_TH |
dc.title | การปรับปรุงคุณภาพทางกายภาพของน้ำหมักจุลินทรีย์อีเอ็ม | th_TH |
dc.title.alternative | Improvement in physical qualities of effective micro-organisms | th_TH |
dc.type | Working Paper | th_TH |
dc.rights.access | มหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒ | th_TH |
dc.subject.thash | เทคโนโลยีชีวภาพจุลชีพ | |
dc.subject.thash | จุลินทรีย์--การใช้ประโยชน์ | |
dc.subject.thash | น้ำหมักชีวภาพ | |
dc.thesis.degreename | วศ.บ.(วิศวกรรมเคมี) | |
dc.thesis.level | ปริญญาตรี | |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PRO-CHE 225 2552.pdf | 602.32 kB | View/Open |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.