Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956
Title: การปรับปรุงคุณภาพทางกายภาพของน้ำหมักจุลินทรีย์อีเอ็ม
Other Titles: Improvement in physical qualities of effective micro-organisms
Advisor : วัชระ เวียงแก้ว
Authors: มณฑิรา เนาว์สันเทียะ
สุภาพร จ่ายกระโทก
Keywords: เทคโนโลยีชีวภาพจุลชีพ
จุลินทรีย์--การใช้ประโยชน์
น้ำหมักชีวภาพ
Issue Date: 18-Feb-2014
URI: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2956
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 225 2552.pdf602.32 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.