Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2955
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม-
dc.contributor.advisorสิทธินันท์ ท่อแก้ว-
dc.contributor.authorรัตนาวดี โชติประทุมth_TH
dc.contributor.authorสิทธิศักดิ์ เถาสุวรรณth_TH
dc.date.accessioned2014-02-18T08:39:27Z-
dc.date.accessioned2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.available2014-02-18T08:39:27Z-
dc.date.available2020-07-06T15:14:13Z-
dc.date.created2553th_TH
dc.date.issued2014-02-18-
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2955-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 241 2553th_TH
dc.titleการปรับปรุงกระบวนการเพื่อการประหยัดพลังงานในอุตสาหกรรมอาหารth_TH
dc.title.alternativeReengineering process for energy saving in food industryth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashอุตสาหกรรมอาหาร--การใช้พลังงาน-
dc.subject.thashความร้อน--การถ่ายเท-
dc.subject.thashน้ำมะขาม--การผลิต-
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)-
dc.thesis.levelปริญญาตรี-
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Eng_Rattanawadee_C.pdf
  Restricted Access
15.32 MBPDFView/Open Request a copy


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.