Please use this identifier to cite or link to this item:
https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2955
ชื่อเรื่อง: | การปรับปรุงกระบวนการเพื่อการประหยัดพลังงานในอุตสาหกรรมอาหาร |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Reengineering process for energy saving in food industry |
Advisor : | สินศุภา จุ้ยจุลเจิม สิทธินันท์ ท่อแก้ว |
ผู้แต่ง: | รัตนาวดี โชติประทุม สิทธิศักดิ์ เถาสุวรรณ |
Keywords: | อุตสาหกรรมอาหาร--การใช้พลังงาน ความร้อน--การถ่ายเท น้ำมะขาม--การผลิต |
วันที่เผยแพร่: | 18-กุม-2014 |
URI: | https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2955 |
Appears in Collections: | CheEng-Bachelor's Projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Eng_Rattanawadee_C.pdf Restricted Access | 15.32 MB | View/Open Request a copy |
Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.