Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอุดมชัย จินะดิษฐ์
dc.contributor.authorชัชวิน นุชอนงค์th_TH
dc.contributor.authorวรพล โมกขพันธุ์th_TH
dc.date.accessioned2014-02-12T10:57:39Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:12:15Z-
dc.date.available2014-02-12T10:57:39Z
dc.date.available2020-07-06T15:12:15Z-
dc.date.created2550th_TH
dc.date.issued2014-02-12
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2868-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 197 2550th_TH
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพ 1,3 เบต้ากลูแคนth_TH
dc.title.alternativeQuality improvement of 1,3 beta glucanth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashเบต้ากลูแคน--การผลิต
dc.subject.thashเบต้ากลูแคน
dc.subject.thashยีสต์
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 197 2550.pdf173.8 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.