Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสินศุภา จุ้ยจุลเจิม
dc.contributor.authorสุรัญ ชินพัฒนวานิชth_TH
dc.contributor.authorธนพันธุ์ วงศ์วินัยพร้อมth_TH
dc.date.accessioned2014-02-12T10:54:27Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:12:14Z-
dc.date.available2014-02-12T10:54:27Z
dc.date.available2020-07-06T15:12:14Z-
dc.date.created2550th_TH
dc.date.issued2014-02-12
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2867-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 187 2550th_TH
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพน้ำมันจากเมล็ดสบู่ดำth_TH
dc.title.alternativeQuality modification of jatropha curcas oilth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashสบู่ดำ (พืช)--การใช้ประโยชน์
dc.subject.thashน้ำมันสบู่ดำ
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 187 2550.pdf196.54 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.