Please use this identifier to cite or link to this item: https://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชยาภาส ทับทอง
dc.contributor.authorกรณ์พล พิสุทธิภัทร์th_TH
dc.contributor.authorเกรียงไกร สุทธิวิชัยพรth_TH
dc.contributor.authorอำนวยชัย วาทีth_TH
dc.date.accessioned2014-02-11T10:20:25Z
dc.date.accessioned2020-07-06T15:13:13Z-
dc.date.available2014-02-11T10:20:25Z
dc.date.available2020-07-06T15:13:13Z-
dc.date.created2551th_TH
dc.date.issued2014-02-11
dc.identifier.urihttps://ir.swu.ac.th/jspui/handle/123456789/2846-
dc.language.isothth_TH
dc.sourcePRO-CHE 209 2551th_TH
dc.titleการใช้อัลตราโซนิคช่วยสกัดสารแคปไซซินอยด์จากพริกth_TH
dc.title.alternativeUltrasonic-assisted extraction of capsaicinoids from chili peppersth_TH
dc.typeWorking Paperth_TH
dc.rights.accessมหาวิทยาลัยศรีนครินทรวิโรฒth_TH
dc.subject.thashแคปไซซิน
dc.subject.thashพริกขี้หนู--สารสกัด
dc.subject.thashคลื่นเหนือเสียง
dc.thesis.degreenameวศ.บ.(วิศวกรรมเคมี)
dc.thesis.levelปริญญาตรี
Appears in Collections:CheEng-Bachelor's Projects

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PRO-CHE 209 2551.pdf187.3 kBPDFView/Open


Items in SWU repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.